Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 10 68 ook voor vragen & hulp

uitvaartcentrum

Lelystad

Uitvaart in Lelystad

Een uitvaart die past bij uw emoties, die van andere nabestaanden, en natuurlijk bij de eventuele wensen van uw overleden dierbare. Dat is waar Uitvaartcentrum Lelystad alle gelegenheid voor biedt. De mooie, warme ruimtes waarin geur, kleur en geluid veel aandacht hebben gekregen om een helende omgeving te bieden, waar mensen die in een emotionele situatie verkeren steun aan kunnen ontlenen. Onbewust zult u dat merken. Een uitvaart in Lelystad kan, goed geregeld met Uitvaartcentrum24, een blijvend mooie herinnering geven, waar u met een warm gevoel aan kunt terugdenken.

Natuurrijke uitvaart in Lelystad

Een afscheid van een dierbare die een groot natuurliefhebber was, kan bijna niet mooier dan in de buitenlucht. Op een mooie zomeravond met het geluid van de vogels, de gekozen muziek en de mooie woorden die gesproken worden. Fakkels die het geheel verlichten. Maar ook overdag is deze ruimte uiteraard heel geschikt voor een uitvaart in de buitenlucht.

De intieme huiskamer kunt u naar wens laten indelen; in een klassieke opstelling – stoelen in rijen achter elkaar – of in een informele opstelling – gerangschikt om de kist. Hier is het mogelijk een afscheid te organiseren voor maximaal 36 bezoekers.

Uitvaart in Lelystad stijlvol

De imposante grote aula biedt 190 zitplaatsen en 350 mensen kunnen staan. De kist is centraal opgesteld met op de achtergrond uitzicht over het park. De vleugel kunt u zelf gebruiken, of u kunt er iemand voor inhuren. Een koor op het balkon of een bandje, het is allemaal mogelijk. Alle apparatuur is modern, dus beeld en geluid kunnen bijdragen aan een prachtig persoonlijk afscheid. Het licht is op kleur in te stellen, dat geeft een heel eigen sfeer. Als de overledene wordt begraven zal de kist over een prachtige bomenlaan worden vervoerd. Ook wel het ‘levenspad’ genoemd. Alles is aanwezig voor een stijlvolle uitvaart.

Gepaste catering bij uitvaart in Lelystad

Elk mens is uniek, dus ook elke uitvaart is uniek. Het is belangrijk voor het verwerken dat een uitvaart goed past bij het geleefde leven van de overledene. Zelfs in de hapjes en de drankjes kan dit tot uiting komen. Er is niets mis mee om de traditionele koffie en cake te serveren, als dat past bij uw dierbare. Of u nu kiest voor een uitgebreid buffet voor alle aanwezigen, of bitterballen bij een drankje, Uitvaartcentrum24 regelt het voor u. De cateringmogelijkheden voor een uitvaart in Lelystad zijn divers en uitgebreid. Uw wensen zijn voor ons altijd leidend.

Bespreek uw wensen met Uitvaartcentrum24

Als u heeft gekozen voor een crematie, zult u een maand na de plechtigheid een bericht krijgen van het crematorium dat u de as kunt ophalen. Er zijn diverse mogelijkheden wat u met de as kunt doen, verstrooien op het strooiveld, boven zee, of in een urn in een urnenmuur plaatsen. Uitvaartcentrum Lelystad biedt hierin veel variatie. Ook het verwerken van as in gedenksieraden kunt u overwegen. Bespreek het met Uitvaartcentrum24.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een uitvaart in Lelystad, of wilt u een overlijden melden? Neem gerust contact met ons op.

Uitvaartcentrum24 is 24/7 bereikbaar.
Bel 085-0161068 of mail info@uitvaartcentrumlelystad.nl.

First slide

Buiten

First slide

Aula

First slide

Koffiekamer