Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 10 68 ook voor vragen & hulp

uitvaartcentrum

Lelystad

Wat zijn de kosten van een uitvaart in Lelystad?

Het zijn vooral de persoonlijke keuzes die de kosten van een uitvaart beïnvloeden. Een sober afscheid zal minder uitvaartkosten met zich meebrengen dan een afscheid waarbij alles groots is aangepakt. Uitvaartcentrum24 werkt met overzichtelijke pakketten, zodat u inzicht krijgt in welke invloed uw keuzes op de kosten van de uitvaart hebben. Daarbij wilt u dat de uitvaart persoonlijk zal zijn, passend bij uw overleden dierbare. Uitvaartcentrum24 zal u daarbij helpen en transparant zijn in de kosten, zodat u al voor de uitvaart in Lelystad weet waar u aan toe bent. Bent u verzekerd? Ook dan kunt u zelf kiezen voor een uitvaartondernemer die eerlijke prijzen hanteert, zoals Uitvaartcentrum24. U zult meer kunnen regelen met minder kosten.

Wilt u een overlijden melden of wilt u vrijblijvend wat informatie over de kosten van een uitvaart in Uitvaartcentrum Lelystad? Bel Uitvaartcentrum24 op 085-0161068 of mail info@uitvaartcentrumlelystad.nl.

Wat kost een crematie in Lelystad?

In onderstaande pakketten staan drie varianten van een compleet verzorgde crematie in Lelystad. De diverse mogelijkheden, met de daarbij behorende kosten voor een uitvaart in Lelystad. Mist u iets, of wilt u iets anders, dan kunt u dat altijd aangeven. Uw uitvaartleider van Uitvaartcentrum24 bespreekt met u de mogelijkheden en eventuele kosten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

Meer informatie

€ 2.299,-

crematie

Crematie Pakket A

  • Crematie in stilte (technische crematie).
  • U bepaalt het crematorium.
Meer informatie

€ 3.099,-

crematie

Crematie Pakket B

  • Geheel verzorgde crematie met een intiem/informeel afscheid.
  • U bepaalt het crematorium.
Meer informatie

€ 3.349,-

crematie

Crematie Pakket C

  • Geheel verzorgde crematie incl. plechtigheid en condoleance.
  • U bepaalt het crematorium.

Wat kost een begrafenis in Lelystad?

Voor een compleet verzorgde begrafenis in Lelystad kunt u kiezen uit onderstaande twee varianten met bijbehorende tarieven. Uiteraard kunt u naar wens eventuele aanpassingen of toevoegingen aangeven. De nota voor het begraven, het grafrecht en eventueel onderhoud van het graf, krijgt u van de begraafplaats zelf. Uw uitvaartleider van Uitvaartcentrum24 bespreekt de mogelijkheden met u en ook de eventuele extra kosten. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Meer informatie

€ 2.299,-

begrafenis

Begrafenis Pakket Dienstverlening

  • Compleet verzorgde begrafenis excl. kosten van de begraafplaats.
Meer informatie

€ 4.099,-

begrafenis

Begrafenis Pakket Compleet

  • Compleet verzorgde begrafenis incl. plechtigheid én de aanschaf van een algemeen graf.